Öltöztess fel blogot Category Meztelen körmök, köröm gondozás…, valamint a lengyel

Meztelen körmök, köröm gondozás…, valamint a lengyel

A meztelen körmök csiszolt megjelenésűek? A nem csiszolatlan, nem maniklált körmök szakszerűtlenek? Az A látogatónak döntő kérdése van:
Van egy látogatói aggodalmam, hogy szeretnék ajánlásokat. Arra készülek, hogy a legelső feladatomat a jogszabályi intézményből kezdem el, és szeretnék egy rendkívül alacsony karbantartási körömrutinot (nincs színes lengyel), amelyet otthon tudok csinálni. Leginkább borzalmas kutikula van, és szeretnék egy sokkal csiszoltabb megjelenést, azonban a feladatom nem sokoldalú, ha munkaidőben távozom, és inkább a hétvégét a gyerekemmel töltöm. A manikűrök pazarlásnak tűnnek, ha elkerülem a színes lengyelországot. Tudna tanácsot adni Önnek vagy a látogatóknak? Meg kell próbálnom formázni a heti/havi manikűrben, mint a munka igénye?
Ez velem beszél, mivel én szintén nem szeretem a manikűrre vonatkozó költségeket – ezért kíváncsi vagyok, hogy hallom, mit állítanak a látogatók itt. Ahogy már korábban tárgyaltam, az életem körülbelül egy hónapja volt (Maaaaybe 6 hét), miután elköteleztem magam, hogy hetente jártam manikűrre. Aztán: öregszik. Nem különösebben örülök nekik, fáradt vagyok, ha nem tudok olvasni (mint például a pedikűrrel), valamint a NYT -expozícióval a köröm szépségszalonairól, csak kihagytam a teljes rutinot ezen a nyáron. A múltban arra buzdítottam a látogatókat, hogy szerezzenek egy alapvető manikűröt (eltávolítás vagy világos rózsaszín vagy bézs lengyel) a feladatinterjúkhoz, valamint a munka legelső első hetében, azzal a feltételezéssel, hogy sokat remegsz az emberek kezéből, valamint a lehető legszélesebb körűnek akarod nézni.

{Kapcsolódó: Munka-megfelelő körmök}
De utána: mondom, csavarja be. A módszert is beírom, hogy a manikűrök hosszú ideig tartsanak rajtam, büdös vagyok, hogy magam csinálom, és igazán nem szeretem a manikűr megszerzésének tapasztalatait. (És folyamatosan hallom a szörnyű dolgokat a gél manikűrről, bár talán én vagyok!) Röviden és ügyes körmömben tartom a körmömet … és erről szól. A múltban rajongója voltam a körömvilágnak, amikor egy kicsit jobban karbantartást akartam csinálni (és néhány hónappal ezelőtt egy közelmúlt De a munkám nagy részében éppen elhagytam a körmömet.
Gondolom, hogy a Raggedy kutikula lehet még egy dolog, valamint néhány gondolatom is erről a pontról. Először is, a rutin manikűr csak még rosszabbá teheti a kutikulákat, hacsak nem kap kezelést a körmén; Mindig megnéztem, hogy egészségügyi Sevilla FC Mez és wellness okokból a legfinomabb, ha nem vágja be a kutikulát (lásd ezt a bejegyzést a WebMD -ből). Személy szerint rájöttem, hogy a kezem rendszeres hidratálása valóban segíti a kutikulákat – csak egy alapvető üveg kurátus az irodai íróasztalon vagy a házban lévő zuhanyzóban segíthet ebben. Ha továbbra is észrevesz egy problémát ezen túl, akkor mindig megteheti a következő lépést, és használhatja a kesztyűt – akár műanyag kesztyűt, hogy rögzítse a kezét az edények készítése közben, és/vagy éjjel hidratáló kesztyűt, hogy a kezed hidratálása legyen.
Hölgyeim, kíváncsi vagyok: Mit gondolsz a meztelen körmökről a munkahelyén? Mikor véget vetnek a körmök vagy a kutikula? Melyek a legfinomabb ötleteid, hogy gondoskodjanak róluk Vissel Kobe Mez – bármilyen típusú előnyben részesített termék a kutikula gondozásához?
Ez néhány az interjúk preferált körömszíne: 1) Balett papucs 2) Sugar Dad 3) Mademoiselle. KLASSZIKUS!

< >

Ez a közzététel affiliate linkekből áll, valamint a Corporette® jutalékokat készíthet a bejegyzésben található linkekkel végzett vásárlásokhoz. Sokkal további részletekért lásd itt. Mondj köszönöm neked nagyon a támogatást!

A képen: a saját körmöm, egy fotón, amelyet kb. 10 perccel azután készítettem. Minden jog fenntartva.

Részt veszünk az Amazon Services LLC Associates Programban, Dán labdarúgó-válogatott Mez egy affiliate marketing programban, amelyet egy jelzés megadására hoztak létre számunkra az Amazon.com és a kapcsolt webhelyek összekapcsolásával.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post