Öltöztess fel blogot Uncategorized 5 Kareena Kapoor esküvői rendezvény ruhadarabok, amelyekre nézhetünk

5 Kareena Kapoor esküvői rendezvény ruhadarabok, amelyekre nézhetünk

, bár szigorúan személyes ügy, a Pataudi titkos Nawab -ja, Saif Ali Khan 2012. október 16 -án kötötte a csomót a Bollywood Kareena Kapoor ikonikus dívájával. Ahogy az várható volt, az esküvői rendezvény valódi regal és kísérteties ügy volt a redőnyök, valamint az ország divatjainak.
[Olvassa el még: Kareena Kapoor frizurák]

Vessen egy pillantást a Kareena Kapoor divatjára a különféle esküvői rendezvények szertartásain
A Saga legjobban karbantartott háztartása, valamint csak ACF Fiorentina Mez a barátok közeli rendezvénye nem csalta meg a divat látványos nagyszerűségét (olvassa: Kareena Kapoor esküvői rendezvényruhát), a hírnév, valamint a potenciálisan „Ooh” és az „Aah” című film. a menyasszonyon.
A Sangeet Night érzéki saga
A Sangeet éjszakára a menyasszony egy standard narancssárga lehengát adott fel arany blúzzal, valamint egy hatalmas darab nyilatkozattal. A legjobb jó barátja a divatvilágban, Manish Malhotra megmutatta, hogy egy jó barát iránti szeretet találkozik egy zseni innovatív elmével. Ugyanakkor meg kell nézni a Kareena Kapoor esküvői rendezvényruhát!

A nyilvántartási házasság csendes epizódja
Mindkét család megállapodott egy esküvői rendezvényen, anélkül, hogy sokan látom. Tehát egy alapvető regisztrátor esküvői rendezvényen reggel történt a vőlegény Posh Bandra otthonában. A menyasszony örömmel látszott környezetbarát Salwar Kurta, valamint a vörös dupatta, amely mind erősen hímzett arany. Lehet, hogy az egyszerű, érzéki és a karcsú is lehet az egyetlen címkék, mint a Kareena Kapoor esküvői rendezvényruhája, amelyet a D-Day-n Corinthians Paulista Mez viselnek.

A fogadalmak cseréje este
Aznap este a királyi herceg, valamint a lánya fogadalmakat cseréltek a Colaba -i Taj Mahal -palotában. A Kareena Kapoor divat, valamint a Kareena Kapoor házassági megjelenése nem visszatartotta, hogy „Oh-Lord-Bless-Her !!” Aznap este is.

Sportja az időskorú, valamint a szokásos narancssárga lehenga, erősen hímzett arany, amelyet anyja 1962-ben viselt Niquah számára. lehenga. Később egy bordó díszített Ghagra -ra változott, párosulva a Manish Malhotra által tervezett gesztenyebarna dupatta -val.

1. 3 idióták
Ritu Kumar egy gyönyörű narancssárga anarkali stílusú ghagrát tervezett, barnás rózsaszín choli -val, valamint egy rózsaszínű dupatta -t, amely erősen hímzett. Ennek megfelelve olyan kiegészítõi voltak, mint Polki, Zori, valamint egy „sisak” !! Beszélj a mókás, rendetlen, mégis divatos esküvői rendezvényruháról, valamint Kareena megmutatta nekünk az utat! Megfelelve mindazt, ami a hibátlan arany narancssárga smink volt.
[Olvassa el még: Kareena Kapoor magazin borítója]

2. Kambakth ishq
Annyira furcsa, rohadt és szexista bájos vígjáték, hogy ez a film lehet, a Kareena szekrénye bármi volt, bár merész együttes volt a szokásos etnikai viselet nehézségeihez. A kortárs témájú menyasszonyi szám, amelyet Aki Narula készített, egy merész brokád bikini-blúzból áll, egy középső riff-riff, amely a lehenga-t, valamint egy dupatta, bár távollétében szembetűnő, higgye bennünket. Ha meg akarja szakítani a sztereotípiákat, hagyja, hogy a Diva irányítsa a szellemét!

3. Omkara
Ha valaki egy rendkívül alapvető, mégis szeretetteljes szexi esküvőt akar, akkor a Kareena együttese az esküvői rendezvény jelenetéhez nagymértékben motiváló lehet. A Dolly Alhuwalia, amely a normál rusztikus nő számára, valamint a nehéz arany ékszerekkel, valamint a legjobb indiai menyasszonyi sminktel, a normál vörös szárihoz fekszik, megmutatta nekünk, hogy még a rusztikus varázsa is érzéki lehet.

[SC: MediaD]
4. Elsődleges Prem Ki Diwani Hoon
Suraj Barjataya filmje valószínűleg nem volt a pénztárban, ám a női színész esküvői rendezvényének jelenete nagy sláger volt. Manish Malhotra létrehozta a normál Miss Goody két cipő karaktert egy álmodozó, finom lila web lehengában, valamint a fényes csecsemőkben. A közmondásos jó lányok számára a hatalmas napod ugyanolyan ügyes lehet, ha inspirálódnak Spanyol labdarúgó-válogatott Mez ebből a megjelenésből.

5. Dosti
Ez a Suneel Darshan film, amelyet Kareena úgy néz ki, mint az igazi díva, akkor a karakterét a bajban lévő lány, aki nem látható fehér lovag nélkül. A kiváló arany Zori a Choli -val határos, a bájos narancssárga vörös lehenga, valamint a szexi nyilatkozat ékszerei, amelyeket sportolt, lenyűgözött minket, és elbűvölte.

Hadd értsük meg, hogy a Kareena Kapoor etnikai ruhái közül melyik a menyasszonyi avatárjában, a valódi és a képernyőn a legjobban. Ahogyan szeretnél olyan ruhát, mint Kareena Kapoor az esküvőjére? Az, amit tudni akarunk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post