Öltöztess fel blogot Uncategorized 10 füstös szem ötletek a hírességektől drámai hatást

10 füstös szem ötletek a hírességektől drámai hatást

, hogy megpróbálja megtalálni azt a legjobb szem sminkstílust, amelyet bulikra és más vad vagy funky helyekre is viselhet? Nos, azért vagyunk itt, hogy a legoptimálisabb ötletet kapjuk – a füstös szemek! Érzéki, vonzó és drámai. Elég ahhoz, hogy megkapja a szokatlan, mégis magabiztos partit! Mi a garancia, hogy a megjelenés működni fog? A füstös szemű hírességeink azok, amelyek meghatározzák ezt a merész tendenciát, és annyira csodálatosnak tűnik, hogy továbbra is a megjelenést is viselik.
[Olvassa el még: A Smokey Brow Trend most divatos]

Füstös szempadok
Tehát hogyan lehet forró füstös szemeket szerezni, mint a kedvenc hírességeid? Van néhány ötletünk, amelyek segítenek a merész és drámai megjelenés körömlésében. Az alábbiakban bemutatunk néhány füstös szemötletet, amelyeket a bollywoodi divák használnak –
Készítsen nagyobb szemeket
Mindannyian tudjuk, hogy a Doe-szemű lányok szinte minden srácra esnek. Tehát arra kell céloznia, hogy a szemed nagyobbnak és merészebbnek tűnjön, hogy valóban a megfelelő füstös szemmel nézzen.
Hogyan lehet ezt folytatni? Tegye fel, hogy a kis szemei ​​nagyobbnak tűnjenek, ha vonalakat húznak a szemfedél külső sarkában, és felfelé mozogj a szemöldökének csontjához.

Keverje össze a színt
A megfelelő és hatékony füstös megjelenés eléréséhez különböző szemhéjfestékekkel kell dolgoznia, hogy kitöltse a szemed szegmenseit. Ezután kefével vagy ujjaival keverje össze a színeket, hogy keveredjenek.

Hozd közelebb vagy távolabb a szemét
Ha a szeme közötti távolság kisebb, mint az egyik szemed szélessége, akkor szoros szeme van. Ez azt jelenti, hogy azon kell dolgoznia, hogy a szeme kissé távolabb legyen. A Converse igaz a nagy szemű lányokra.

Ahhoz, hogy a nagy szemét egy kicsit kevésbé távol álljon, nagyon óvatosan alkalmazza sok színt az orr területe felé. Másrészt, hogy a szélesebb szemek hatását megteremtse, el kell ismernie a V-alakú füstös szemek technikáját.

A szemhéja ráncolása
Helyezze a fekete szemceruza -t a szempilla vonalán, és pamut párnával foltja meg. A szürke csillogó bélés segítségével húzzon egy vonalat a szemgolyó tetejére. Könnyű löket használva egy szemhéjfestékkel, kefével keverve a bélésben, ügyelve arra, hogy hagyjon valamilyen területet a homlokcsontja és a sötétebb árnyalat között.
[SC: MediaD]

Idézőjelek a füstös szemekhez
Vigyen fel sötét színű szemceruzaját az idézőjelek kontúrjába, majd keverje be egy szemhéjfesték kefével. Vonja a szemét, hogy befejezze a megjelenést. A szélesebb szemű lányok számára készítse el az idézőjeleket a szemének belső, felső sarkán. És a közelebbi szemű lányok számára a jeleket a külső sarkon kell készítenie.
Tehát ezek voltak olyan technikák, amelyekben a füstös szemhatás létrehozható. De melyik színésznők sportolják ezt a megjelenést? És melyik inspiráló ötleteket kaphat? Lássuk!
Később megadva 5 bollywoodi hírességet, amelyek a füstös szemet viselik, csodálatosnak tűnnek –
1. Kareena Kapoor
Ez a lenyűgöző Szerb labdarúgó-válogatott Mez Getup Kareena, amelyet a Bajrangi Bhaijaanban hordoztak. Alapvető szabványos együtteseket viselt, és a haját rendetlen fonásba kötötte. De a pillantása még mindig meg kellett ölni, SC Braga Mez csak látványos füstös szem sminkje miatt.

2. Rani Mukherji
Rani arcát nézve a figyelmét azonnal a szemébe vonzza. Ekkor kezdi észrevenni a meztelen rúzsot, a finom sminket és a kiegyenesített hajat.

3. Anushka Sharma
Lenyűgöző vörös ruhában és a füstös szem sminkjével pózol. Horvát labdarúgó-válogatott Mez Ha a haja az egyik oldalán és a kis fülbevalókhoz van, minden figyelem a szeme felé fordul.

4. Deepika Padukone
Szeretjük, hogy a Deepika miként döntött úgy, hogy párosítsa a füstös szemét. Nehéz nyilatkozattal a nyaklánckal, és feltöltve néhány élénkvörös rúzsot.

5. Priyanka Chopra
Meztelen rúzs, lógó hosszú fülbevalók, arany blúz, vastag zárak; Így választotta Priyanka a füstös szem sminkjét. Egyszerű, standard és gyönyörű.

Inspiráljon ezeknek a diváknak a kinézetéből, és keresse meg a legmegfelelőbb megjelenést. És a legjobb az egészben, hogy nem számít, amit visel, csak a drámai füstös szem sminkje fogja elfordítani az összes fejet, és a vonzás középpontjává teszi.
Képek forrás: pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post