Öltöztess fel blogot Uncategorized Készen áll az Oscar de la Renta viselésére 2015. tavaszra

Készen áll az Oscar de la Renta viselésére 2015. tavaszra

Vehisre kész az Oscar de la Renta 2015. tavaszára-Ez a kollekció ideális a nyárra, akár villásreggelire, akár elindul. jó dátum. Van -e szeme az Oscar de la Renta tavaszi kollekciójának darabjaira, és kíváncsi, hogyan lehet őket megszerezni?

A kollekció az Oscar összes aláírási jelét elérte: nőies, nem csiszolt, buja színű. Talán kevésbé hagyományos volt a fiatalabb szelleme. Kloss rojtos brogokat viselt csipke pólójával, rövidnadrágjával és gingham kabátjával, és nem volt hiány a középső rágcsáló megjelenésből, köztük a legjobban egy rövidített A-line felső és teljes háromnegyedes szoknya fehér és fekete broderie anglaise-ban.

De la Renta inspirációt talált a szabadban, és a jelenetet rózsaszín, babakék vagy fekete színű nagyméretű tarkánó mögött állította, mielőtt virágossá vált, amelyek mindenütt pozitívan voltak-egy finoman szenzációs pikli rózsaszín ruha nyakkivágására; Kézzel-tattolva a sárga és a piros fényes Aston Villa FC Mez árnyalataiban AS Roma Mez egy levegős hurkolt műszakban; És mivel a ház átfogta az évszakosságot, az intarsia-stílusú ültetett egy nyérc-bolero-ra vagy egész csokorba hímzett fehér perzsa báránykabáton.

Tekintse meg az alábbi néhány képet az inspirált megjelenéshez, egyenesen a kifutópályáról:

Készen áll az Oscar de Walesi labdarúgó-válogatott Mez la Renta viselésére 2015. tavaszra
Karlie Kloss (IMG New York)
Leomie Anderson (Fusion)
Natasha Remarchuk (elit)
Alana Zimmer (nők)
Alana Zimmer (nők)
Dani Witt (következő)
Tanya Katysheva (következő)
Sophie Touchet (a társadalom)
Malaika Firth (New York Models)
Amanda Wellsh (IMG New York)
Daria Strokous (nők)
keresztül

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post