Öltöztess fel blogot Category A Deal Alert: A Dillards Sale

A Deal Alert: A Dillards Sale

Dillards egyik hatalmas Leicester City Mez eladásukkal rendelkezik, nagyszerű eladó nagyszerű üzletekkel, köztük Antonio Melani -val (az ASL Tahari testvér márkája), Calvin Klein), Calvin Klein , Michael Michael Kors, Ivy & Blu, Donna Morgan, Vince Camuto, valamint Catherine Catherine Malandrino. Rengeteg cucc 50 dollár alatti cucc, beleértve az alábbiakban ábrázolt ruhákat is. Olvasók, mit szeretsz vásárolni a Dillards -ban? (Itt van egy szórakoztató véletlenszerű kérdés: gondolkodom a Dillards -ról egy „helyi” áruházról, mivel Ohioban vásároltam (és azt hiszem, hogy délen is van?) , néhány Gamba Osaka Mez New York -i ember ismeri a Century 21 -et, míg az ország más részeinek legtöbb embere ezt ingatlanvállalatként hiszi. Melyek a preferált helyi/regionális áruházak?)
Visszatérve a Dillards eladásához … Ez magában foglalja néhány Famers Hall -t is, beleértve:
Az Ivy & Blu Ruched Faux Wrap ruha – 98 dollár volt, most 35 USD

Karen Kane Faux-Wrap, rövid ujjú ruhával, köztük egy hieroglifikus nyomtatásban (108 dollár volt, most 38 dollárra jelölt), valamint egy gyémánt nyomtatásban szereplő (128 dollár volt 46 dollár)

A képen a tetején: Én, mint például az ASL íj ponte hüvelyruhája, a rózsaszín és a fekete méretű, 2-16-os méretben-ez 128 dollár volt 46 dollár. Néhány további szép válogatás:

A webhelyekről, Spanyol labdarúgó-válogatott Mez amelyeket szeretünk

Mindent, amit a múlt héten használtam, 8.24.22.A csík

Nem nyugdíjasok, és nem házasok: Tom Brady, valamint a Gisele Bunchenpopdust is

Ruházati napló, 8.10.22.

Powered By PubExchange

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post