Öltöztess fel blogot Category A főiskolai öltözék első napja – Dekódolt az Ön számára

A főiskolai öltözék első napja – Dekódolt az Ön számára

Hosszú nyári vakáció után, az indiai főiskolák nagy része júniusban és júliusban nyitva tart, különösen az összes metróvárosban, például Delhiben, Mumbaiban, Hyderabadban valamint Bangalore. Ez a programra emlékeztet bennünket a főiskolai első napunkra. Az új hely aggodalma mellett, amelynek újdonsága van, az egyik tipikus aggodalom, amely természetesen az összes fiatal nőt eltalálja, az az, hogy mit kell viselni a főiskola első napján? ”

Végül is, ez nem olyan alapvető, mint úgy tűnik, hogy öltözéket választ, amikor a fiatal gondolkodásmódban már van nyomás, hogy a legjobb „első benyomást” hozzon létre a főiskolai első napon. Emellett olyan országokban, mint India, ahol az intézményi napok elsősorban az egyenruhák használatára költenek, még nehezebb választani, hogy mit vásároljon a főiskolai divathoz való alkalmazkodáshoz.
A klasszikus kék farmer soha nem tud kimenni a stílusból, és kétségtelenül tesztelő szekrény megmentő. Teljesen egyetértett! Mielőtt bármilyen stílusú stílus kiválasztaná, ne emlékezzen arra, hogy alaposan megvizsgálja a főiskolai politikáját, a W.R.T ruhadarabot. Pontosan ellenőrizze, hogy a főiskola milyen messzire engedi lehetővé, hogy megmutathassa a főiskolai divat hányadosát.

Míg néhány indiai főiskola az utóbbi időben meglehetősen szigorú volt a ruhakód szempontjából, még mindig vannak olyan főiskolák, amelyek rendben vannak a középhosszú szoknyákkal, valamint a tárolótartály tetejével.
Csak azután, hogy óvatosan elindult a ruha kódpolitikájával, vegye fel a stílusát. A divat nemcsak a nyugati ruhákra korlátozódik. Mindig elkészítheti a főiskolai divat hányadának varázsait, ha összekapcsol egy keveréket, valamint egyeztethet a kurtisokkal, valamint a lábbelivel, hangsúlyozva néhány hűvös ékszerrel, valamint a divatos lábhasználatokkal, valamint nem is beszélve a táskákról.

És ha a főiskola nem korlátozza Önt ruhákkal, akkor kissé merész lehet, és felfedezheti az élénk farmereket, mint például a rózsaszín, narancs, zöld, piros és narancs. Ugyanakkor mindig legyen további óvatos a felsők kiválasztásakor.

Mivel ez a legelső napja a főiskolán, tehát gondosan kell lennie a bőrének alávetésével. Egy sötét kockás póló geeky-smart lenne, sápadt rózsaszínű farmerrel. Hasonlóképpen választhatja a környezetbarát farmer kiválasztását, ha egy közönséges fekete felsővel párosítja.

A farmer másik legfinomabb váltakozása a szoknya, amely ultra-elegáns, lányos, valamint nem is beszélve, hogy rendkívül kényelmesek. Ha a főiskolai köpeny kódot rúgnak vissza, akkor boldogan választhat a térdhosszú szoknya, különben a boka hosszú szoknyák mindig kockázatmentesek. A teljes hosszúságú szoknyák használatának megakadályozása azonban az esős napok végéig, mivel a szoknyájának hemline-jének iszapba áztatása nem fantasztikus ötlet!

Ha a divat hányados sokkal jobban illeszkedik a szokásos divat felé, akkor még mindig sok választási lehetősége van az elegáns kurtis -szal és a tunikával. Párosíthatja őket nadrágot vagy churidaars -ot. Ha a kurti -nak hosszú ujjú és magas nyakú is van, akkor a dupatta nem szükséges. Amellett, hogy kiválasztja a kurtis illesztését, akkor a dupatta használatában nincs kár, mivel ez szintén józan képet fog előállítani az első napján.
[SC: MediaD]

A lábak helyett a Patiala Salwars -ot is választhatja, mivel ezek csodálatosnak tűnnek Kurtis -szal. Próbáljon meg egy hétköznapi kurtit, egy virágos nyomtatott Patiala salwarral. Amellett, hogy rövid a magassága, akkor még választhat tipikus salwars-ot térdhosszú kurtissal.
A funky ékszerek, például a karkötők, a fa karkötők, amelyek nem sokkal többet fizetnek, mint a र 10, a nyaki darabok, a gyűrűk, valamint a kapcsok, olcsóbbak lehetnek, ám számos bevágással határozottan javítják a karakterét.

Sőt, gyorsan megszerezheti ezeket a szemét ékszereket az internetes üzletekben, egy választékkal választható. Az előadások után a divat utcákon való sétálás napjai. Az Ön által preferált ékszerek most csak egy kattintással van!
Hogyan nem említhetnénk a táskákról, amelyek kötelező szükségük van a főiskolai hallgatók számára. Ha pólókkal farmereket fog viselni, akkor egy két vállú heveder táska működik. Mindig emlékezzen arra, hogy az ilyen típusú táska szigorúan nem-nem, etnikai kopással, szoknyákkal és tunikákkal. Walesi labdarúgó-válogatott Mez Azok a ruhákhoz sokkal jobb, ha vásárolsz egy hűvös heveder táskát. Tágasnak kell lennie, hogy minden könyvet kényelmesen megőrizze.

Hé, csak nem emlékeztünk a könyvekre, miközben átmegyünk a főiskolai divatra? Nos, bűncselekmény lenne, ha nem vezette Önt ezen a részen. Nem számít, melyik stílusban választja meg, a táskájának mindig tágasnak kell lennie ahhoz, hogy elfoglalja könyveit, projektjeit, adatokat és elemző eszközeit, ha van ilyen.
A stressz felépítése helyett ezt esélynek kell lennie, hogy figyelemre méltó átalakítást kapjon. Minden gyakornok nagyon aggasztja a megjelenést, valamint a felkelést.
Tehát itt az ideje, amikor az agyadban a „te” ki kell lépnie.

Mivel belépsz az életed új szakaszába, ez a legjobb idő a héjból való kiderítésre, valamint a megjelenés felújítására, valamint stílusának megújítására a mindig kívánt módszerben.
Lábbeli comES Next! Mint június, valamint július ősz az esős évszak alatt, megakadályoznia kell a lapos kampányokat, valamint a szövetből álló bőr cipőt vagy lábbelit. Inkább a kényelmes gumi balett lakásokat kell választania. Ezek a lakások nemcsak optimális kényelmet nyújtanak, azonban manapság ezek magas a divatban, míg a gumi anyag nem rögzíti a nedvességet.

A főiskolai ötletek első napján a kézben lévő első napokkal, pontosan mi lenne, ha megmutatnánk néhány egyszerű megjelenést, amelyet megismételhet annak biztosítása érdekében, hogy nincs módszer, amelyben rosszul fordulhat elő Ajax Mez a főiskola első napján?
1. A divat nem csak arról szól, hogy kényelmesebbé váljon, hanem a divatos is. A Flual Palazzo párosítva egy fehér tárolótartály tetejével a főiskolai ruhák tökéletes első napját képezi. A megjelenést alapvetővé teheti, vagy hozzáadhat néhány darab kiegészítőt a megjelenés erősítéséhez.

2. Adjon ki néhány boho stílusos hangot az első napon egy hosszú, nyomtatott szoknya használatával, egy közönséges fekete ujjatlan tetejével. Használjon néhány boho kiegészítőt a megjelenés lekerekítéséhez. Ez az egyik alapvető öltözék a „mit kell viselni a főiskola első napján” kérdésre.

3. Ha a főiskola teljesen nagyszerű a ruha kódexpolitikájával, akkor meg kell próbálnia a főiskolai öltözék legelső első napját, például az alább látható. A fehér csipke növényi teteje párosul egy heves rózsaszín szoknyával, az Ön által előnyben részesített fehér cipőkkel, valamint egy farmerkabáttal, hogy a hidegrázás távol maradjon. Növelje a ravaszság hányadosát egy nagyszerű hevederes táskával, valamint néhány darab karkötőt.

4. Tekintettel arra, hogy a főiskolai öltözék-koncepciók első napján az első napon megterhelhetünk, azt javasoljuk, hogy tartsa a dolgokat a legelső napon, és viseljen valamit, amelyben pozitív vagy. Például egy laza póló A kockás pólóval ellátott fekete nadrág feletti ingek az első napon tarthatják a stresszmentességet.

5. A főiskolai nők divatja nem csak a nyugati ruhák használatáról szól. Hasonlóképpen teheti meg a divatos Arsenal FC Mez észlelést, ha szokásos ruhákat használ, vagy kissé fúzióval jár. Egy Khadi ujjatlan Kurta egy pár nyomtatott palazzos felett, egy nyilatkozattal és kényelmes balerinákkal – készen áll a kombinált megjelenés.

6. Ne menjen minden olyan fegyvert, amely maga a főiskola első napján lángol. Válasszon ki néhány laza főiskolai öltözéket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem megy az OTT-re, és állítsa be magát a kedvezőtlen megjegyzésekhez. Viselje a kívánt farmer párját könnyű kardigánnal, valamint ennek megfelelően akcentussal.

Nos, ezek néhány a kipróbált és ellenőrzött ötletek közül, amelyek segítenek abban, hogy túllépjék a „mit kell viselni a főiskola első napján?” Mindezek mellett van valami, amit nagyon kell viselni. Az első nap, amelyet nem kínálnak az internetes üzletekben semmilyen típusúak, és ez nem más, mint a bizalma és a mosoly!
Ne légy divat rabszolga. Tartsa be az utcai divatot, valamint még akkor is, ha felmosod, ne csökkentse azt az 1000 wattos mosolyt az arcodról! Hamarosan ötleteket fog kapni az időskorúaktól, és mindig is ott vagyunk a segítségedért!
Képek forrás: Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post