Öltöztess fel blogot Category 2016. évi tavaszi stílusú útmutató a divatblog-írók által

2016. évi tavaszi stílusú útmutató a divatblog-írók által

2016 Spring Style Guide készítette a Fashion Blog Writers-Van egy modernizáció a szüreti sziluettek, valamint az áthelyezés a nőiesség felé, valamint az érettség, mint az ifjúsági kedvencek teljes körű változata, mint például a fodrok , zsinórok és Celta de Vigo Mez íjak újjáélednek.

A AS Monaco Mez szürke szín, amely ezt a állandó szépség felé történő áthelyezést, valamint a békés érzékenységet megtestesíti, ugyanolyan nélkülözhetetlenné válik, mint a bajba jutott farmer, valamint a hagyományos fehér póló. Van egy vágyakozás a lágyabb árnyalatokra, valamint a természetes, hagyományos és csendes tónusokra, amelyek nyugodt érzést és relaxációt kínálnak a fokozatosan bizonytalan világban.

A www.tiebow-tie.com oldalon keresztül
A www.fashionable-passion.blogspot.com webhelyen keresztül
A thythuandmiu.com oldalon keresztül
A Paz Halabi Rodriguez -en keresztül
Nina Schwichtenberg -en keresztül
A vállon kívüli felsők, az aszimmetrikus nyakkivágások, valamint a kivágott ruhák típusában, a peek-t a MOD és az ultra-feminin módszerben biztosítják. A bájos fodrok és a fodrok lesznek West Ham United Mez a legjellemzőbb bélés a vállon, míg az aszimmetrikus nyakkivágások egyetlen felvételgel vagy szokatlan nyomatokkal jelennek meg.

A Merydenis.fr -en keresztül
Via Meagansmoda
a manuellal.blogspot.ro -n keresztül
a Beigerenegade -en keresztül
Anna Pogribnyakon keresztül
Az elegancia, az egység, valamint a stabilitás, a Moonstone megtestesülése egy szürke árnyalat, amely nyugodt érzést és megkönnyebbülést eredményez a kaotikus világból. Ez egy érett és hasznos színű, amely az erősebb, fényesebb árnyalatokat lehangolja, miközben megvilágítja azokat, amelyek lágyabbak.

A ramonacrisstea.com webhelyen keresztül
Srping Sunshine thetrendspotteren keresztül
Teljesen fehéres a sarahstylesseattle-en keresztül
[IMG]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post