Öltöztess fel blogot Uncategorized Pontosan itt van, hogyan kell viselni a narancs színét

Pontosan itt van, hogyan kell viselni a narancs színét

az új fekete? Gyakrabban nagyon sok narancssárga színes hangstílusot láttam. Lehet, hogy a narancs nem a legegyszerűbb szín, amelyet sok ember számára viselhet, mivel merész, fényes és túlteljesítő. Másrészt, a szín gazdag, és oly sokféle bőrárnyalatú, ami az egyik preferált színemet viselni. A narancssárga oly sokféle színű, valamint különböző évszakokban is működik. A szín gazdagsága és sokoldalúsága még jobban tetszik.
Mennyire rugalmas a narancssárga szín? Csakúgy, mint a fekete, a narancssárga színű, sokféle színkombinációval viselheti. Először fedezze fel a narancssárga árnyalatot, amely a bőr tónusával működik. A szín különböző árnyalatai megkönnyítik és szórakoztatják a keverést, valamint a mérlegelést.
Miután felfedezte az Ön számára megfelelő árnyékot, akkor szórakoztató keverés, és sokféle módon összeegyeztetheti azt. Olyan sokféle módszer létezik a színes narancssárga, valamint a különböző alkalmakkor. Itt van 5 módszer a narancs színének integrálására:
Hogyan kell viselni a színes orangemonokromatot: viselhet fej -talpig narancssárga megjelenést, ahogy a mai megjelenésben FC Tokyo Mez és itt is látható. Amikor narancssárga fejétől lábujjig hordok, gyakran szeretnék semleges cipővel és kiegészítőkkel szakítani.
Narancssárga rózsaszín: Az új YouTube -videómban itt különféle módszereket osztottam meg, hogy a narancssárga és más színekkel is stílusosak legyenek. Az elkövetkező hozzászólásaimban több fényképet osztok meg a videóból a blogban.
Narancssárga semleges színekkel: Ha narancssárga színt akar viselni, de nem akarja, hogy ez túl erős legyen, akkor semleges darabokat és kiegészítőket is hozzáadhat. Például: párosíthatja a narancssárga feneket bézs, fehér vagy ECRU Urawa Red Diamonds Mez felsőkkel, valamint cipővel. Pontosan itt van, hogyan stílusoztam fehéren.
Narancssárga kobaltkékkel: A narancssárga és a kobaltkék párosítása mindkét szín kiemelésére szolgál, miközben továbbra is kiemelkedik. A narancssárga és a kobaltkék színek párosításakor adjon hozzá semleges darabokat, hogy mindkét színt összekapcsolhassa.
Narancssárga feketével: A narancssárga finomabb megközelítés érdekében párosíthatja a fekete -vel. Pontosan nézd meg, hogyan stílusolom itt.

Mi Labdarúgás Mez az a szín, amelyet párosulni akartál a narancssárga darabokkal? Számomra az élénk narancs árnyalat volt az egyik preferált színem, amelyet erős rózsaszín/fuschia -val párosítva viselnék. A mai bejegyzésben ezt a Wayf Crupted Top -ot, valamint a midi szoknyát használom, semleges öszvérrel párosítva.
Vásárolja meg a megjelenésemet

< >

Hasonlóképpen élvezheti:

A leginkább áhított nyári ruhát viselni …

Átmeneti kapcsok, amelyeket most követel

A tökéletes ruhát, amelyet most viselni kell…

Hogyan kell viselni a farmert ezen a nyáron

Tudjon meg.

Iratkozzon fel e -mail címével, hogy híreket és frissítéseket kapjon.

Keresztnév

Keresztnév

Keresztnév

Keresztnév

Vezetéknév

Vezetéknév

Vezetéknév

Vezetéknév

Email cím

Email cím

Email cím

Email cím

Iratkozz fel

Köszönjük hogy feliratkozott!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post